willy hermans- van nijen betty

Onze carport, een echt pareltje! We zijn weer supercontent. Echt mooi afgewerkt. Al verschillende reacties van de omgeving dat het zo mooi is. Wij zijn zo blij dat we zowel onze veranda als onze carport door Rob en zijn team hebben laten zetten. Veel mensen aan de renovatie van ons huis laten werken maar Rob Van de Perre is gewoonweg den beste.

Dirk Pauwels-Martine Smets Geel

We zijn zeer tevreden met onze terrasoverkapping! De uitvoering ervan verliep perfect. Rob heeft gezorgd voor al onze wensen, niets was te veel. Prijs- kwaliteit dik in orde. We kunnen Rob en zijn team aan iedereen aanbevelen.

Familie Sels

Wij zijn zeer tevreden van de professioneel uitgevoerde werken. Er werd geluisterd naar onze wensen en deze werden omgezet naar een zeer mooi resultaat. Rob en zijn ploeg zijn zeer aangename mensen in de omgang. Ze houden zich aan afspraken en planning.

Hermans- Van Nijen Gierle

wij zijn in de wolken van onze veranda, met grote zorg afgewerkt door Rob Van de Perre en zijn team. Zijn prijs dubbel en dik waard. Degelijke materialen, vakkundige afwerking, alles tot in de puntjes. Niks was hen te veel. Super tevreden.

Bart Vangeel – Geel

Wij zijn enorm tevreden over het netjes afgeleverde werk, de stiptheid en vriendelijkheid van Rob en zijn medewerkers. Ook van de omgeving krijgen we veel positieve reacties op onze veranda.

Marc Fastré

We zijn heel tevreden over de afwerking van onze veranda. Stipt op tijd volgens afspraak en ze luisteren geduldig naar wat we wensten. Prijs kwaliteit hoog in het vaandel !

Stulens – Bilzen

Perfect vakmanschap en stipte uitvoering! Zeer tevreden dat wij onze terrasoverkapping aan Van de Perre hebben toevertrouwd!

Dirk Janssens – Herentals

Wij zijn zeer tevreden van de geleverde werken. Rob heeft ons geholpen met het nemen van de juiste beslissingen.