Meer dan 40 jaar ervaring in houtbewerking

Van de Perre is een modern en dynamisch familiebedrijf te Kasterlee met meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van houten veranda’s , houten ramen en deuren, terrasoverkappingen, bijgebouwen, schrijnwerkerij en totale afwerking in diverse stijlen.  Stichter Gust Van de Perre en zijn zoon Rob Van de Perre leveren al ruim 2 generaties lang kwalitatieve producten af met liefde voor de ambacht. Rob weet dankzij zijn jarenlange ervaring uw wensen goed in te schatten en ze om te zetten in werkelijkheid. Rob Van de Perre zorgt als meewerkende zaakvoerder voor een persoonlijke service, vakmanschap en begeleiding van ontwerp tot uitvoering. Alles wordt dan ook vervaardigt in ons eigen atelier en vakkundig geplaatst door Rob en zijn ervaren team. Van de Perre staat voor persoonlijke realisaties op maat. Kiezen voor Van de Perre is kiezen voor vakmanschap en in houtbewerking.

ONZE  TOONZAAL EN ATELIER ZIJN TE BEZOEKEN NA AFSPRAAK

We zijn specialist in houten verandabouw, houten ramen en deuren. Reeds vele jaren staan we bekend om onze kwaliteitsvolle aflevering van houten veranda’s en aanverwante producten zoals pergola, erkers, houten bijgebouwen, terrasoverkappingen, kasten en dressings. Naast verandabouw bieden we u algemene schrijnwerken en interieurbouw aan. Ook uw totaalproject is bij ons in betrouwbare handen. Vanuit de Kempen zijn wij actief over  gans Vlaanderen.

Benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen? Laat u hier op onze website alvast inspireren. U kan steeds vrijblijvend een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Dan komen wij graag bij u langs om u te informeren en te inspireren in al uw mogelijkheden.  Uiteraard bent u ook welkom in onze toonzaal na afspraak.

HAAL BUITEN, NAAR BINNEN en geniet elke dag!

Getuigenissen

Wat zeggen onze klanten over ons

Onze carport, een echt pareltje! We zijn weer supercontent. Echt mooi afgewerkt. Al verschillende reacties van de omgeving dat het zo mooi is. Wij zijn zo blij dat we zowel onze veranda als onze carport door Rob en zijn team hebben laten zetten. Veel mensen aan de renovatie van ons huis laten werken maar Rob Van de Perre is gewoonweg den beste.

willy hermans- van nijen betty

We zijn zeer tevreden met onze terrasoverkapping! De uitvoering ervan verliep perfect. Rob heeft gezorgd voor al onze wensen, niets was te veel. Prijs- kwaliteit dik in orde. We kunnen Rob en zijn team aan iedereen aanbevelen.

Dirk Pauwels-Martine Smets Geel

Wij zijn zeer tevreden van de professioneel uitgevoerde werken. Er werd geluisterd naar onze wensen en deze werden omgezet naar een zeer mooi resultaat. Rob en zijn ploeg zijn zeer aangename mensen in de omgang. Ze houden zich aan afspraken en planning.

Familie Sels

wij zijn in de wolken van onze veranda, met grote zorg afgewerkt door Rob Van de Perre en zijn team. Zijn prijs dubbel en dik waard. Degelijke materialen, vakkundige afwerking, alles tot in de puntjes. Niks was hen te veel. Super tevreden.

Hermans- Van Nijen Gierle

Wij zijn enorm tevreden over het netjes afgeleverde werk, de stiptheid en vriendelijkheid van Rob en zijn medewerkers. Ook van de omgeving krijgen we veel positieve reacties op onze veranda.

Bart Vangeel – Geel

We zijn heel tevreden over de afwerking van onze veranda. Stipt op tijd volgens afspraak en ze luisteren geduldig naar wat we wensten. Prijs kwaliteit hoog in het vaandel !

Marc Fastré

Perfect vakmanschap en stipte uitvoering! Zeer tevreden dat wij onze terrasoverkapping aan Van de Perre hebben toevertrouwd!

Stulens – Bilzen

Rob en zijn team kennen hun stiel. We zijn apetrots op onze nieuwe veranda. Helemaal zoals we het wilden.

Gert-Jan Van den Borgh – Oud-Turnhout

Op aanraden zijn we bij Van de Perre terechtgekomen voor nieuwe ramen. En terecht, prima service en uitvoering.

Chantal Geudens – Oost Malle

Wij zijn zeer tevreden van de geleverde werken. Rob heeft ons geholpen met het nemen van de juiste beslissingen.

Dirk Janssens – Herentals