Wil je je keuken of leefruimte graag uitbreiden? Dan is een houten veranda een perfecte woonuitbreiding. Met een houten veranda geniet je het hele jaar door en is het elk seizoen aangenaam vertoeven. Wij bieden verschillende creaties en oplossingen voor een uitbreiding die past in jou stijl, sfeer en comfort. Wij werken enkel met kwaliteitsvolle houtsoorten wat zich uit in een lange levensduur. Onze houten veranda’s kunnen worden afgewerkt met kwaliteitslak wat maakt dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. En wil je een maximale lichtinval in je woning? Dan kan je kiezen voor een houten lichtstraat. Deze worden bij ons op maat gemaakt.

Bij Van de Perre zorgen we ook voor de totale afwerking. Denk maar aan de gepaste verlichting, gyproc, airco, vliegenramen en deuren en indien gewenst ingebouwde screens.

Bovendien kan je houten veranda in diverse stijlen uitgewerkt worden. Strak, modern, landelijk,… de keuze is aan u. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties en onze foto’s van houten veranda’s en laat u inspireren.

Heeft u graag een offerte op maat van uw project? Maak dan snel een afspraak zodat we vrijblijvend langkomen om u te informeren in al uw mogelijkheden.

Komt u graag langs in de toonzaal? Contacteer ons dan gerust zodat we een afspraak kunnen inplannen en al uw vragen kunnen beantwoorden.