Of het nu gaat om een uitbreiding van taverne, bed & breakfast, hotel, feestzaal, cafe of restaurant. Bij Van de Perre verandabouw hebben ze ervaring met projecten in verandabouw in de horeca, totaalconcepten op maat met een hoogwaardige afwerking om van uw zaak een succes te maken. Een houten veranda die dankzij een tijdloze uitstraling perfect aansluit bij uw zaak.

Een elegante , sfeervolle houten veranda geeft een meerwaarde aan uw bestaande zaak met tal van mogelijkheden.

Een grotere ontbijtruimte voor hotels of bed & breakfasts, het creëren van extra zitplaatsen het hele jaar door, …

Door de grote glaspartijen krijg je een natuurlijke, open ruimte wat maakt dat het je klanten uitnodigt om te komen genieten van een hapje of een drankje of van uw culinaire hoogstandjes.

Regen , warmte of een koud briesje houden je niet meer tegen om je klanten te kunnen ontvangen in een gezellig , sfeervol kader het ganse jaar door.

Als u op zoek bent naar meer licht en ruimte en wilt u uw zaak graag uitbreiden met een houten veranda, dan denken wij bij Van de Perre verandabouw graag met u mee.

 

   

Binnen- en buitenschrijnwerkerij voor horeca-zaken

Ook voor de inrichting van uw zaak kunt u bij ons terecht.

Door onze jarenlange ervaring en maatwerk in eigen atelier bieden wij ook een totaalconcept van ontwerp tot afwerking in de look die u voor ogen hebt. Zo creëert u de juiste sfeer in uw zaak. Wat bijdraagt dat u zoveel mogelijk de ruimte optimaal kan benutten en dat het toch aangenaam vertoeven is voor uw klanten.

Maak gerust een afspraak om uw plannen te bespreken en een vrijblijvende prijsofferte.